• Ines Rothman

  Ines is opgeleid in yoga, mindfulness en verschillend lichaamswerk tijdens de perinatale fase, van fertiliteit tot de eerste 1000 dagen postpartum. Bij Studio Mahalo verzorgt ze dan ook de cursussen zwangerschapsyoga, postnatale yoga, baby yoga en baby massage.

  Haar eigen zoektocht naar een betere body-mind balance en uitdagingen rond kinderwens, zwangerschap, geboorte en ouderschap leidden haar 17 jaar geleden naar de intensieve beoefening en later gespecialiseerde opleidingen van yoga, mindfulness en lichaamsgericht werk. Zodoende, ontdekte Ines de kracht van deze technieken om de specifieke behoeftes van vrouwen in deze belangrijke transformatiefasen van het leven te ondersteunen.

  Haar Levensmotto: Als je fysieke en mentale stijfheid kunt loslaten, begint alles te stromen in je leven.

  Haar hartewens: vrouwen steunen om thuis te komen bij henzelf, als vrouw, als moeder als mens. Vanuit meer vertrouwen in hun intuïtie en vrouwelijke wijsheid en vooral met een grote portie mildheid, rust en overgave het leven en het moederschap tegemoet te gaan.

  Ines is opgegroeid in Duitsland, maar woont ondertussen 15 jaar in België. Ze is 44 jaar en bovenal trotse mama van een tienjarige zoon. Vroeger was Ines globetrotter en werkte ze meer dan tien jaar in de ontwikkelingssamenwerking in Engelstalig Afrika & Zuid-Oost Azie en nadien rond cooperatief ondernemen in Vlaanderen


  Terug naar overzicht

top