• Marleen Onghena

  Mijn naam is Marleen/Harkiret Kaur,

  Yoga is mijn passie sinds mijn 20 ste en het heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. De stap naar lesgeven kwam wat later en bracht me op een prachtig en ook wel hobbelig pad dat me meer en meer naar mezelf leidde, naar mijn eigen diepte, hart en innerlijk weten. Niet te vergeten bracht het me ook veel meer verbinding met mijn lichaam en emoties.

  Na het beoefenen van verschillende vormen yoga werd wel duidelijk dat kundalini yoga en yin yoga mijn hart en leven veroverden. Vooral kundalini yoga bracht heel snel grote veranderingen in mijn leven en bewustzijn. Een groot geschenk.

  Ik ontdekte meer en meer mezelf en mijn vaardigheden en talenten. Ik groeide verder uit tot kindertolk, spiegelexpert en traumabegeleider. Waarnaast ik nog mijn werk als kinderverpleegkundige op een intensieve dienst voor prematuren deed en daar ook vooral ouders begeleide in de meest mooie maar ook angstige periode van hun leven.

  Op het programma voor mezelf dit jaar staat de level 2 kundalini yoga coaching opleiding en het geven van een workshop Kundalini yoga en trauma op het Kundalini yogafestival te Nederland in december.


  Terug naar overzicht

top