• Sige Mariën

  Mijn hele leven al ben ik een gepassioneerd sporter. Vandaag de dag doe ik aan trail runs, af en toe loop ik een marathon en regelmatig staat er een kwart of halve triatlon wedstrijd op mijn programma.

  In 2012 ging ik samen met mijn vrouw en onze twee dochters naar het Kundalini Yoga festival in Frankrijk. Ik had er geen idee van wat dit festival inhield en ik had ook geen enkele yoga ervaring. Ik ging mee om op onze dochters te passen terwijl mijn vrouw yoga kon doen, maar het draaide enigszins anders uit…

  Daar op het festival deed ik voor het eerst een Sadhana (een yogasessie erg vroeg in de ochtend) mee en ik was compleet overdonderd door de energie die dit me gaf! Op die dag startte een geweldig avontuur en Kundalini Yoga werd een deel van mijn leven.

  Algauw wilde ik meer weten over Kundalini Yoga en begon ik aan de lerarenopleiding.

  Ondertussen maakte ik zowel level 1 als alle level 2 modules af, ben ik aktief lid van de board van de Belgische Kundalini Yoga Federatie en van de board van 3HO Europe. De techniek van KY helpt me elke dag weer bij alle uitdagingen die ik tegenkom.

  Ik vind het een enorm voorrecht dat ik deze techniek aan anderen kan doorgeven en ik nodig iedereen uit om mee te doen en de lessen zelf te ervaren!


  Terug naar overzicht

top